Hoe laat jij jouw website opvallen ?

Haal meer omzet uit jouw bestaande websitebezoekers

Sinds 2017 helpt CO DENKERS ondernemers met het bouwen en optimaliseren van websites. Veelal zie je dezelfde gemaakte fouten terugkomen en het gevolg hiervan is dat je website vol komt te staan met conversie blockers.

Stel je voor dat jij met je huidige website meer omzet kan generen uit hetzelfde aantal maandelijkse bezoekers. Je hoort het goed. Niet meer bezoekers, maar meer omzet uit je bestaande bezoekers. Je website is al lang geen statisch visitekaartje meer, dus het wordt tijd om er een klantenmagneet van te maken.

Wil jij graag weten hoe jij in 2023 nog meer resultaten uit jouw website kunt halen? Download dan hier de gratis pdf waarin de #6 grootse conversie blockers worden uitgelegd.

Nulmeting

Jouw website wordt volledig gecheckt op conversie blockers. Daarnaast wordt er gekeken naar wat er al goed gaat en naar wat er verbeterd kan worden op jouw huidige website.

Doelen stellen

Tijdens de tweede stap wordt er kritisch gekeken naar de huidige doelstelling van jouw website en naar de gewenste doelgroep die jij wilt bereiken. Op basis hiervan worden nieuwe doelen gesteld.

Aan de slag

Op basis van alle analyses, doelstellingen en de herkenbare huisstijl gaan we aan de slag met het bouwen of optimaliseren van jouw website, totdat we samen de perfecte klantenmagneet hebben gecreëerd!

Een conversiegerichte website

Een conversie is het moment wanneer een websitebezoeker over gaat tot het uitvoeren van een gewenste actie op jouw website. Denk hierbij aan het doen van een aankoop, een download, een informatieaanvraag of een andere commerciële actie voor jouw bedrijf.

Veel websites staan helaas vol met conversie blockers, die websitebezoekers ervan weerhouden om de gewenste conversie uit te voeren. Hierdoor loopt jouw bedrijf veel omzet mis. Om deze reden maakt CO DENKERS conversiegerichte websites die zorgen voor meer omzet!

Wil jij jouw huidge website laten controleren op conversie blockers? Vraag dan een gratis online adviesgesprek aan.

Ontdek de #6 grootste conversie blockers op jouw website met deze gratis pdf

Vraag gratis een online website adviesgesprek aan en voorkom conversie blockers!

Wij werkten o.a. voor

Wij werkten o.a. voor

Wat maakt een CO DENKERS website onderscheidend?

Reviews

Reviews

“Dennis heeft met aandacht geluisterd naar de wensen en eisen vanuit onze kant. Vervolgens alles uitgewerkt en constante communicatie gehouden tijdens het maken van de site. Met als uitkomst dat wij super tevreden zijn over de website.”

review-lasergym-met-logo

“CO DENKERS heeft een mooie en duidelijke website voor mij gemaakt. Het is erg overzichtelijk en de website is netjes opgeleverd. Binnenkort gaan we de site weer up to date maken. Het nieuwe filmpje van het lasergamen in de supermarkt is pas toegevoegd. Aan de hand van het filmpje zijn er meer aanvragen binnen gekomen. Het is een aanrader om via CO DENKERS een website te laten maken!”