PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

Iedere ondernemer wil het beste voor zijn of haar klanten en daarom maakt CO DENKERS alleen kwalitatieve websites die snel, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar zijn. Op deze manier blijven jouw website bezoekers langer op jouw website en dit resulteert in meer online klanten. De websites worden gemaakt in het eigen ontwikkelde CMS systeem. Met dit systeem kun je zelf op een eenvoudige manier teksten en afbeeldingen wijzigen.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN WEBSHOP?

Gratis website check

CO DENKERS geeft jou de mogelijkheid om jouw website of webshop te laten controleren op belangrijke verbeterpunten op basis van Google richtlijnen. Op deze manier kom jij erachter of jouw website of webshop nog goed presteert. Belangrijke onderwerpen hierbij zijn de snelheid, SEO en je krijgt praktische tips voor het optimaliseren van de website of webshop. De snelheid van jouw website is belangrijk, zodat potentiële klanten niet tussentijds afhaken.

Wanneer de test is uitgevoerd kun je eenvoudig het PDF bestand downloaden waarin alle informatie netjes op een rijtje staat. Hoe beter jouw website of webshop presteert, hoe hoger jij in Google kunt komen!

DOE HIER DE GRATIS CHECK

Waarom een website laten maken door CO DENKERS?

Met de websites van CO DENKERS ben je als ondernemer klaar voor de toekomst. Tegenwoordig worden websites veel bezocht door middel van een telefoon en daarom wordt jouw website hier helemaal op ingericht. Dit wordt ook wel ‘mobile first’ genoemd.

Daarnaast zijn de websites ongelofelijk snel, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar. Hierdoor kun jij jouw klanten optimaal blijven bedienen en zullen potentiële klanten niet vroegtijdig de website verlaten. Hoe langer een potentiële klant op jouw website blijft hoe groter de kans is dat hij of zij een nieuwe klant gaat worden.

De website wordt gemaakt in het innovatieve CMS systeem van CO DENKERS waardoor gebruikers eenvoudig zelf hun teksten en afbeeldingen aan kunnen passen. Op deze manier ben je als ondernemer niet steeds afhankelijk van de website bouwer! Wil jij meer informatie? Neem dan contact op via de onderstaande button.

NEEM CONTACT OP

WEBSITE PORTFOLIO

Bekijk hieronder de selectie van de opgeleverde CO DENKERS websites of klik op de knop portfolio om al ons opgeleverde werk te bekijken!

PORTFOLIO

ONDERHOUDSPAKKETTEN

Tegen een klein bedrag per maand blijft jouw website gegarandeerd veilig en snel. Dit is belangrijk voor de ranking van jouw website binnen Google. Bekijk nu snel welk onderhoudspakket het meest geschikt is voor jouw website.

BASIC
€49,- p/m
Support
30 min.
Updates
Back-up website
Veiligheid waarborgen
Spam verwerken
Textuele pagina updaten
tot 300 woorden
Verwijzingen controleren
Thema aanpassingen
Pagina's uitbreiden
PREMIUM
€74,- p/m
Support
60 min.
Updates
Back-up website
Veiligheid waarborgen
Spam verwerken
Textuele pagina updaten
tot 750 woorden
Verwijzingen controleren
Thema aanpassingen
Pagina's uitbreiden
PRO
€99,- p/m
Support
120 min.
Updates
Back-up website
Veiligheid waarborgen
Spam verwerken
Textuele pagina updaten
tot 1500 woorden
Verwijzingen controleren
Thema aanpassingen
Pagina's uitbreiden

WIL JIJ WETEN WELK PAKKET HET BESTE BIJ JOU PAST?

Klik dan op de button en lees meer over de onderhoudspakketten

Naar onderhoudspakketten