PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN?

Wat maakt een CO DENKERS website onderscheidend?

Krijg je weinig tot geen aanvragen via jouw website of worden de gestelde doelen niet behaald? Dan wordt het tijd om te ontdekken waarom jouw website bezoekers oftewel jouw potentiële klanten voortijdig afhaken. De woorden als snelle laadtijden, gebruiksvriendelijk en veiligheid, zijn de sleutelwoorden die van jouw website een succes kunnen maken. Wil jij weten waarom?

Snelle laadtijd

Potentiële klanten haken simpelweg af als een website traag is. Om deze reden wordt er alleen gebruik gemaakt van geoptimaliseerde, snelle templates. In combinatie met de snelle hosting kun je de gewenste laadtijd van 0 tot 1 seconden behalen.

Gebruiksvriendelijkheid

Website bezoekers houden niet van ingewikkelde pagina’s en vele doorklik mogelijkheden. Hierdoor richt ik jouw website zeer gebruiksvriendelijk en doelgericht in op jouw klanten. Daarnaast kun jij als eigenaar, de website eenvoudig zelf bewerken!

Veiligheid

Niemand wil dat een derde partij zomaar software kan installeren op jouw website en daarom neemt CO DENKERS geen enkel risico. De website wordt daarom extra beveiligd om alle hackers van tegenwoordig buiten de deur te kunnen houden.

Wil jij gratis advies over jouw website?

Vraag dan een gratis advies gesprek aan en kom erachter hoe goed jouw website presteert!

Gratis website check

CO DENKERS geeft jou de mogelijkheid om jouw website of webshop te laten controleren op belangrijke verbeterpunten op basis van Google richtlijnen. Op deze manier kom jij erachter of jouw website of webshop nog goed presteert. Belangrijke onderwerpen hierbij zijn de snelheid, SEO en je krijgt praktische tips voor het optimaliseren van de website of webshop. De snelheid van jouw website is belangrijk, zodat potentiële klanten niet tussentijds afhaken.

Wanneer de test is uitgevoerd kun je eenvoudig het PDF bestand downloaden waarin alle informatie netjes op een rijtje staat. Hoe beter jouw website of webshop presteert, hoe hoger jij in Google kunt komen!

DOE HIER DE GRATIS CHECK

Waarom een website laten maken door CO DENKERS?

Met de websites van CO DENKERS ben je als ondernemer klaar voor de toekomst. Tegenwoordig worden websites veel bezocht door middel van een telefoon en daarom wordt jouw website hier helemaal op ingericht. Dit wordt ook wel ‘mobile first’ genoemd.

Daarnaast zijn de websites ongelofelijk snel, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar. Hierdoor kun jij jouw klanten optimaal blijven bedienen en zullen potentiële klanten niet vroegtijdig de website verlaten. Hoe langer een potentiële klant op jouw website blijft hoe groter de kans is dat hij of zij een nieuwe klant gaat worden.

De website wordt gemaakt in het innovatieve CMS systeem van CO DENKERS waardoor gebruikers eenvoudig zelf hun teksten en afbeeldingen aan kunnen passen. Op deze manier ben je als ondernemer niet steeds afhankelijk van de website bouwer! Wil jij meer informatie? Neem dan contact op via de onderstaande button.

NEEM CONTACT OP

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN WEBSHOP?

WEBSITE PORTFOLIO

Bekijk hieronder de selectie van de opgeleverde CO DENKERS websites of klik op de knop portfolio om al ons opgeleverde werk te bekijken!

PORTFOLIO

ONDERHOUDSPAKKETTEN

Tegen een klein bedrag per maand blijft jouw website gegarandeerd veilig en snel. Dit is belangrijk voor de ranking van jouw website binnen Google. Bekijk nu snel welk onderhoudspakket het meest geschikt is voor jouw website.

BASIC
€49,- p/m
Support
30 min.
Updates
Back-up website
Veiligheid waarborgen
Spam verwerken
Textuele pagina updaten
tot 300 woorden
Verwijzingen controleren
Thema aanpassingen
Pagina's uitbreiden
PREMIUM
€74,- p/m
Support
60 min.
Updates
Back-up website
Veiligheid waarborgen
Spam verwerken
Textuele pagina updaten
tot 750 woorden
Verwijzingen controleren
Thema aanpassingen
Pagina's uitbreiden
PRO
€99,- p/m
Support
120 min.
Updates
Back-up website
Veiligheid waarborgen
Spam verwerken
Textuele pagina updaten
tot 1500 woorden
Verwijzingen controleren
Thema aanpassingen
Pagina's uitbreiden