WEBSITE BOUWEN WERKWIJZE

Wij helpen jou met het vertellen van jouw verhaal! Dat doen wij door goed te luisteren naar alle online wensen en het doel van de website te bespreken. Vervolgens bespreken wij de vormgeving van de website, zodat het niet af kan wijken van jouw huidige huisstijl. De website wordt gemaakt in ons eigen ontwikkelde CMS waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Na afloop van het gesprek ontvang je netjes een offerte met de prijs die past bij al jouw online wensen.  

CREATIEVE VORMGEVING

Bij het ontwerpen en maken van een website start je met een blanco blaadje die langzaamaan steeds meer vorm en kleur moet gaat krijgen. Een website richt je speciaal in voor jouw klanten en mogelijke potentiële doelgroep. Met jou website heb je een doel voor ogen en met dit doel gaat CO DENKERS aan de slag.

Er wordt gekeken naar de customer journey oftewel hoe wil jij jouw klant rondleiden op de website, hoe gaat de huisstijl verwerkt worden en nog veel meer. CO DENKERS komt met creatieve en doordachte ideeën om zoveel mogelijk uit de website te kunnen halen. Ben jij benieuwd naar onze creatieve ideeën? Of zou je jouw bestaande website willen verbeteren? Laat het ons weten en wij helpen jou graag verder!

Ja, IK WIL CONTACT OPNEMEN!

WEBSITE PORTFOLIO

Bekijk hieronder de selectie van enkele van onze opgeleverde creatieve websites. Wil jij liever alles zien? Bekijk dan het portfolio door op de onderstaande button te klikken.

PORTFOLIO

INTERESSE?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u door.

CONTACT OPNEMEN