WEBSHOP ONDERHOUD

Een webshop is een proces dat dynamisch is en daardoor onderhoud nodig heeft. Om deze reden bieden wij drie verschillende onderhoudspakketten die ervoor zorgen dat je webshop veilig, seo technisch, snel en up-to-date wordt gehouden. Op deze manier blijft de webshop in beweging en dat betaald zich uit in een betere vindbaarheid binnen Google. 

Productbeschrijvingen verbeteren voor webshops

Product beschrijvingen onderhouden

Door ervoor te zorgen dat teksten uniek zijn en makkelijk leesbaar zijn wordt je beter gewaardeerd door Google. Want Google indexeert of de gebruiker vindt waar hij of zij naar op zoek is. Daarom is het heel belangrijk dat er geen dubbele content op de pagina wordt geplaatst. Deze simpele verbeteringen zorgen ervoor dat jij gratis bezoekers naar je webshop kunt leiden.

De structuur die wij gebruiken voor onze productbeschrijvingen scoren goed in Google. Wil jij meer te weten komen over wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bespreken graag in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden en verbeterpunten door!

GESPREK AANVRAGEN

HET ONDERHOUDEN VAN TEKSTUELE PAGINA'S 

De simpelste manier om bezoekers naar jouw webshop te leiden is het aanmaken van kwalitatieve tekstuele pagina's. Het gaat erom dat de bezoeker op een eenvoudige manier kan vinden waar hij of zij naar opzoek is. Om hoog in de indexering van Google te komen wordt een bepaalde werkwijze gehanteerd. Voorbeelden hiervan zijn; 

Website titel, URL van de pagina, meta-description, zijn de afbeeldingen voorzien van alt tekst en zo zijn er nog een aantal zaken die wij kunnen verbeteren. Zijn er onderwerpen waar jij graag meer over zou willen weten? Laat je gegevens achter en wij bellen zo snel mogelijk om een vrijblijvende afspraak in te plannen. 

AFSPRAAK INPLANNEN!
Het onderhouden van teksten op de webshop

Product afbeeldingen verbeteren

In de afgelopen jaren zijn er bijna geen winkels meer zonder webshop. Een van de belangrijkste zaken van een webshop is de 'online etalage' en daar bedoelen wij productfoto's mee. Geef jij potentiele klanten met jouw productfoto's redenen en informatie genoeg om het product aan te schaffen?

Duidelijke productfoto's en daarnaast goede detailfoto's zijn essentieel voor goede verkoop van het product. Het is ook mogelijk om ons professionele productfoto's te laten maken. Meer weten over hoe dat precies in zijn werk gaat? 

JA, DAT WIL IK GRAAG!

WEBSHOP ONDERHOUD UITBESTEDEN?

AANVRAGEN