PROFESIONELE WEBSHOP LATEN MAKEN

Een goede webshop moet aan een aantal zaken voldoen. De webshop moet makkelijk gevonden kunnen worden, het design moet de gebruiker aanspreken en vraag jezelf altijd af of de webshop gebruiksvriendelijk is. Om de webshop altijd up to date te houden bieden wij onderhoud pakketten aan om jou compleet te ontzorgen. 

WAAR VOLDOET EEN GOEDE WEBSHOP AAN?

Producten moeten makkelijk vindbaar en duidelijk geprijsd zijn. Navigeren tussen de verschillende pagina's moet simpel zijn. Het afhandelen van een aankoop moet soepel verlopen en de laadtijd van de webshop moet snel zijn. Kortom wij zorgen ervoor dat het makkelijk wordt om een product aan te schaffen. Ben jij benieuwd wat er aan jouw webshop te verbeteren is? 

JA, DAT BEN IK!
Webshop laten maken door CO-DENKERS

WEBSHOP PORTFOLIO

Bekijk hier onze opgeleverde webshops. Wij hebben webshops gemaakt voor B2B en B2C gebruik. Daarnaast hebben wij ervaring in verschillende branches zoals; kleding, interieur, outdoor living en consumenten goederen. Wilt u meer werk van ons zien bekijk dan ons complete portfolio!

 

Webshop ontwikkeling en onderhoud voor interieur winkel
Webshop voor kleding winkel door CO-DENKERS
Webshop laten maken om zonneschermdoeken te verkopen
PORTFOLIO BEKIJKEN
Webshop onderhoud en ontwikkeling

WIJ MAKEN JOUW WEBSHOP EN DOEN HET ONDERHOUD 

Wil jij graag online producten, diensten of abonnementen verkopen? Dan kunnen zetten wij jouw online verkoopkaal op! Waarom wij de ideale partij zijn om mee samen te werken? Wij ontzorgen jouw compleet in het opzetten van jouw webshop. Wij kunnen een webshop maken, onderhouden en eventueel uitbreiden met productfoto's.

Heb je op dit moment al een webshop maar zou je graag meer opbrengsten willen realiseren? Bekijk dan onze social media pakketten hierin bieden wij verschillende pakketten aan. Wil jij elke dag op social media of denk jij dat een keer in de week voldoende is? Wij vertellen online jouw verhaal! 

SOCIAL MEDIA PAKKETTEN BEKIJKEN

PRODUCTFOTO'S VOOR JOUW WEBSHOP

Hoe belangrijk zijn productfoto's voor een webshop? Klanten kunnen het product niet vasthouden of zelf bekijken. Daarom is het van belang om kwalitatieve en scherpe productfoto's te maken. Laten de foto's zien wat klanten willen weten? 

Wij leggen alle belangrijke onderdelen van het product goed vast. Daarnaast zorgen mooie productfoto's voor een betere weergave in het geheel. Wil jij weten wat goede foto's voor jouw webshop kunnen betekenen? 

JA, IK WIL ER MEER OVER WETEN
Productfotografie voor webshops

TIJD OM EEN WEBSHOP TE MAKEN?

JA, DAT WIL IK

GRATIS
WEBSHOP CHECK

Heb jij een bestaande
webshop maar haal jij
er niet voldoende rendement
uit?

GRATIS CHECKEN

WEBSHOP
LATEN MAKEN

Wil jij graag producten online
verkopen? Wij zorgen voor 
goede vindbaarheid en
gebruikersgemak!

LATEN MAKEN

WEBSHOP
ONDERHOUD

Het onderhouden van jouw
webshop is een tijdrovende
bezigheid. Besteed het uit en
bespaar tijd

BEKIJKEN