SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Ben jij met jouw bedrijf nauwelijks of bijna niet actief op social media? Besteed dan jouw social media kanalen uit en laat aan je klanten zien dat jouw bedrijf actief is op social media. Social media is belangrijk voor jouw bedrijf, maar vaak is het lastig om goede posts te bedenken en deze goed vorm te geven. Met de kennis en expertise van CO DENKERS maken wij wekelijks social media posts voor jouw bedrijf die zorgen voor interactie met de doelgroep.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

TIJD = GELD

Wekelijks berichten posten op al jouw social media kanalen neemt veel tijd in beslag. Vaak nemen ondernemers hier dan ook niet te tijd voor. CO DENKERS voorkomt daarom dat er maanden overheen gaan voordat er weer een bericht wordt gepost.

KOSTEN BESPAREN

Wat is volgens jou goedkoper… Een social media marketing specialist inhuren van CO DENKERS? Of extra personeel aannemen voor het onderhouden van de social media?  Bekijk onze social media pakketten onder aan de pagina voor het antwoord! 

SOCIAL MEDIA KENNIS

CO DENKERS weet precies hoe je een bericht vorm geeft, hoe je interactie creëert en hoe jouw bedrijfspagina meer volgers kan krijgen. Kortom wij kennen alle do’s en don’ts van verschillende social media platformen voor jouw bedrijf.

BLIJF ACTIEF OP SOCIAL MEDIA EN CREËR INTERACTIE MET DE DOELGROEP!

Het laten zien aan jouw volgers dat je wekelijks actief bent op social media is leuk, maar CO DENKERS wil meer. Door middel van unieke content, een goede vormgeving en creatieve ideeën is het de bedoeling dat er interactie ontstaat tussen het bedrijf en de volgers. Wanneer er meer interactie rondom de doelgroep ontstaat krijgen jouw social media posts meer bereik en betrokkenheid.

CO DENKERS kent alle do’s en don’ts van de verschillende media platformen en passen deze toe op jouw social media kanalen.

BEN JIJ GEÏNTERESEERD? BEKIJK DAN ONZE PAKKETTEN

SOCIAL MEDIA PAKKETTEN

Maandelijks jouw social media kanalen laten onderhouden door een professioneel social media marketing bureau kan al vanaf €229,- euro per maand. Wanneer jij als ondernemer dit door jouw personeel uit laat voeren ben maandelijks veel meer geld kwijt en ben je niet verzekerd van een bepaalde kwaliteitsnorm. 

BASIC
Vanaf €229,- per maand
Beheer van 1-2 platformen
4 berichten per maand
Optimaliseren van de platformen
Maandelijks overleg
Rapportage
Eigen foto's
Chat care
1 blog per maand
PREMIUM
Vanaf €499,- per maand
Beheer van 2-3 platformen
8 berichten per maand
Optimaliseren van de platformen
Wekelijks overleg
Rapportage
Eigen foto's
Chat care
1 blog per maand
PRO
Vanaf €749,- per maand
Beheer van 4-5 platformen
Aantal berichten posten in overleg
Optimaliseren van de platformen
Wekelijks overleg
Rapportage
Eigen foto's
Chat care
1 blog per maand

VOORBEELD POSTS UIT DE PAKKETTEN

CO DENKERS zorgt voor interactie op jouw social media kanalen en doet dat door middel van verschillende uitingen. Bekijk hieronder alvast drie voorbeelden van mogelijke posts voor jouw social media kanalen.

PROMOVIDEO'S SOCIAL MEDIA

Voorbeeld social media post SnoreFree

INTERACTIE CREËREN

Polls Tins Homestore

FACEBOOK WEBSHOP

Facebook winkel Roze wolluk

MEER WETEN OVER ONZE PAKKETTEN?

Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

Uw bericht is verstuurd!
Uw bericht kon niet worden verstuurd!

GRATIS PLAN

Vraag gratis ons social media
stappenplan aan en ontvang 
tips om jouw social media

te verbeteren!

AANVRAGEN