SOCIAL MEDIA PAKKETTEN

De mogelijkheden van social media zijn enorm. Elke ondernemer wil deze kans benutten maar weet vaak niet hoe. De problemen waar jij tegenaan loopt zijn: creativiteit, tijdsgebrek en kennis. Wij helpen bedrijven graag met het bereiken van haar doelgroep door online het verhaal van het bedrijf krachtig te profileren.

#wijdoenhetonline

BASIC
Vanaf €229,- per maand
Beheer van 1-2 platformen
4 berichten per maand
Optimaliseren van de platformen
Maandelijks overleg
Rapportage
Eigen foto's
Chat care
1 blog per maand
PREMIUM
Vanaf €499,- per maand
Beheer van 2-3 platformen
8 berichten per maand
Optimaliseren van de platformen
Wekelijks overleg
Rapportage
Eigen foto's
Chat care
1 blog per maand
PRO
Vanaf €749,- per maand
Beheer van 4-5 platformen
Aantal berichten posten in overleg
Optimaliseren van de platformen
Wekelijks overleg
Rapportage
Eigen foto's
Chat care
1 blog per maand

BASIC

Heb jij als ondernemer 1 of 2 social media platformen in beheer en wil jij 1x per week iets van je laten horen aan jouw volgers? Dan is het social media basis pakket geschikt voor jouw bedrijf. Naast het posten van de berichten optimaliseert CO DENKERS jouw social media kanalen en je ontvangt maandelijks een rapportage van de geposte berichten.
 

PREMIUM

Dit pakket wordt het meeste aanbevolen door CO DENKERS en is het meest geschikt voor bedrijven die 2x per week leuke content kunnen posten op social media. Dit zijn vaak actievere bedrijven, met interessante producten, diensten, processen en verhalen. CO DENKERS adviseert dan ook altijd om minimaal 2x per week iets te posten op 2 tot 3 verschillende social media platformen. Door twee keer per week iets te posten laat je aan jouw volgers zien dat je nadrukkelijk en actiever aanwezig bent. 
 

PRO

Met dit pro pakket schrijven wij in overleg het gewenste aantal social media berichten per week, nemen wij social media chats uit handen en kun jij 1 blog per maand verwachten. Deze blogs vergroten jouw online vindbaarheid en vergroten het aantal website bezoekers. Er worden hier maximaal 5 verschillende social media platformen geoptimaliseerd en onderhouden. Dit pakket is geschikt voor bedrijven die erg actief willen zijn op social media, maar die zelf geen tijd hebben om bijvoorbeeld dagelijkse chats te kunnen beantwoorden.

VOORBEELD POSTS UIT PAKKETTEN

Wij werken voor ZZP'ers, MKB-ers, grootzakelijke bedrijven met elk hun eigen verhaal. Wij maken promofilmpjes, zorgen voor interactie op jouw social media kanalen, zetten producten en diensten in de spotlights en verzorgen de branding van jouw bedrijf!

PROMOVIDEO'S SOCIAL MEDIA

Voorbeeld social media post SnoreFree

INTERACTIE CREËREN

Polls Tins Homestore

FACEBOOK WEBSHOP

Facebook winkel Roze wolluk

MEER WETEN OVER ONZE PAKKETTEN?

Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

Uw bericht is verstuurd!
Uw bericht kon niet worden verstuurd!