CO-DENKERS, de social media marketing specialist in de omgeving van Waalwijk

Bent u al actief op het gebied van social media? Tegenwoordig is het een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, maar nog niet ieder bedrijf plukt hier de vruchten van. Vaak hebben dit soort bedrijven wel social media kanalen, maar zijn zij niet actief aanwezig. CO-DENKERS helpt daarom bedrijven die de kansen van social media graag willen benutten. Herken je deze situatie? Of kom je er als ondernemer zelf niet aan toe? Kom dan eens langs bij ons kantoor in Waalwijk en dan bespreken we graag alle mogelijkheden.

Wie denkt dat het tegenwoordig nog steeds belangrijk is om veel ‘Vind-ik-leuks’ te verzamelen heeft het mis. Tegenwoordig gaat het om de engagement tussen jouw bedrijf en de klant. Wanneer je aan de slag gaat met social media is het dan ook belangrijk om van te voren een duidelijk plan te hebben. Vraag jezelf af wat het doel is, wie je wilt bereiken en waarom mensen jou willen gaan volgen. Dit zijn een paar simpele vragen, maar dit staat wel aan de basis van jouw online succes met social media. CO-DENKERS bouwt samen met jou als branche expert aan het opbouwen en laten groeien van jouw social media kanalen. Download hier het gratis social media plan van CO-DENKERS.

Content plannen zorgt voor structuur

Een social media plan is de eerste stap in het hele proces en daarom is het belangrijk om dit duidelijk te definiëren en later bij te stellen waar nodig. De tweede stap is ervoor om te zorgen dat er continuïteit kan ontstaan. CO-DENKERS werkt daarom met een content planningssysteem waardoor je berichten weken of zelfs maanden vooruit kunt plannen. Wij bedenken de content en geven deze extra vorm waar nodig. Dit doen wij met een creatieve en frisse blik waardoor het geen standaard berichten zijn, maar unieke content.
 

Met social media van CO-DENKERS haal je kennis in huis

Heb jij als ondernemer een duidelijk beeld van jouw beoogde doelgroep? Dit is namelijk belangrijk om te weten als je bijvoorbeeld meer klanten aan wil trekken. Door social media campagnes te combineren met online meetinstrumenten kan je een veel duidelijker beeld vormen van de doelgroep. Op deze manier wordt jouw doelgroep steeds specifieker en kun je als ondernemer gerichter producten verkopen. CO-DENKERS levert daarom maandelijkse rapportages en je kunt altijd wekelijks terecht voor overleg.
 

WILT U MEER WETEN?

Klik dan op de onderstaande button en neem contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN