Probeer nu! Het Facebook Ads try out pakket van CO DENKERS!

Ga naar het try-out pakket

Succesvol ondernemen zonder grote marketing budgetten

Veel bedrijven zijn groot geworden door succesvolle Facebook Business advertenties, denk hierbij aan de dekbed-discounter.nl en restaurant ’t Zusje. Deze bedrijven zijn klein begonnen, maar door middel van Facebook marketing heeft ’t Zusje meer dan 132.000 vind-ik-leuks verzameld en de Dekbed-discounter maar liefst meer dan 286.000. Tegenwoordig zijn de vind-ik-leuks veel minder belangrijk, maar het is wel een grote prestatie.

Veel mensen denken vaak dat het voor hun eigen onderneming niet haalbaar is en dat succesvolle advertenties duur zijn. Hierdoor stellen bedrijven het gebruik van social media advertenties vaak uit en alles gaat weer verder op de oude, vertrouwde manier. Herken jij deze situatie? Doe er dan nu iets aan! Adverteren op Facebook en Instagram is namelijk helemaal niet duur.

BEKIJK FACEBOOK ADS PRIJZEN

Vraag een gratis social media advies gesprek aan!

Ontvang tips en krijg persoonlijk advies over hoe jij meer bezoekers en klanten kunt krijgen door middel van jouw social media kanalen.

Wat kan een Facebook Ad jou opleveren?

Een goed voorbeeld uit de praktijk is mijn klant Peggyscontent. Peggy is een foto en videograaf en haar wens was simpel, ze wilde meer bruiloften vast gaan leggen. Met een budget van €150,- ben ik aan de slag gegaan en heb ik een Facebook advertentie gemaakt, gericht op de mensen die mogelijk binnenkort gingen trouwen. Maar wat was het resultaat? Binnen 1 maand tijd had Peggy 11 nieuwe aanvragen! Een simpele rekensom, verkoopprijs +/- €1000,- euro per bruiloft x 11 = €11.000 in de eerste maand. Geloof jij het niet? Bekijk dan het review filmpje van Peggyscontent!
 

Alle voordelen op een rij:

 Bereik doelgericht jouw doelgroep
 Meer website bezoekers
 Verhoog je omzet
 Krijg meer naamsbekendheid
 Vergroot het bereik van social media

FACEBOOK ADS PRIJZEN

Maak nu kennis met Facebook ads door middel van het eenmalige try-out pakket. Ben jij na deze kennismaking overtuigd van het succesvol adverteren op Facebook? Maak dan gebruik van het basis pakket of krijg nog meer relevante informatie over jouw doelgroep, door middel van het dynamic pakket!

TRY-OUT
€199,- ex btw eenmalig
Advies gesprek 60 min
(1) Advertentie
Max (1) advertentietekst
Advertentie monitoren
Data analyseren
Doelgroep in kaart brengen
Advertentie rapportage
Retargeting advertentie
Dynamische advertentie
BASIC
€299,- ex btw p/m
Maandelijks support
(1) Advertentie
Max (1) advertentietekst
Advertentie monitoren
Data analyseren
Doelgroep in kaart brengen
Advertentie rapportage
Retargeting advertentie
Dynamische advertentie
DYNAMIC
€495,- ex btw p/m
Maandelijks support
(2) Advertenties
Max (5) advertentieteksten
Advertentie monitoren
Data analyseren
Doelgroep in kaart brengen
Advertentie rapportage
Retargeting advertenties
Dynamische advertenties

Een veelgestelde vraag: Zit mijn doelgroep op Facebook?

In Nederland wonen 17 miljoen mensen en daarvan zijn er ruim 10 miljoen Facebook gebruikers. Denk jij dat jouw doelgroep daar niet tussen zit? Dit is een gedachten die ondernemers vaak hebben, zonder dat bedrijven afweten van de mogelijkheden van social media advertising.

Facebook heeft door de jaren heen veel data verzameld doordat alle gebruikers zich aan hebben gemeld met hun persoonlijke gegevens. Daarnaast laat je als gebruiker ook sporen na door het gebruik van Facebook, waardoor jouw interesses ook zichtbaar worden. Door middel van Facebook Business Manager kun je gebruik maken van deze bestaande data. Bekijk het filmpje voor meer informatie en kom achter de mogelijkheden van Facebook Ads!

 

WIL JIJ MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT OP MET CO DENKERS