SOCIAL MEDIA CAMPAGNES

Wil jij meer online klanten? En iedere maand het aantal klanten toe zien nemen? Dan helpt CO DENKERS jou! Met de social media campagne strategie van CO DENKERS krijg je meer online klanten en kunnen de advertenties maandelijks opgeschaald worden. Dit resulteert in nog meer online klanten waardoor jij jouw business snel kan laten groeien!

CO DENKERS ZORGT VOOR ONLINE RESULTAAT!

Het doel is om jouw onderneming te laten groeien door slim en juist gebruik te maken van social media kanalen. Hoe wij bedrijven laten groeien hangt af van het doel dat wordt nagestreeft. Enkele verschillende doelen zijn; pagina betrokkenheid vergroten, merkbekendheid creëren, chat aanvragen realiseren, verkopen te stimuleren of verras jij ons met een ander doel?

Beschouw ons als jouw flexibele social media manager en geniet van alle voordelen van een expert!

Waarom moet jij voor CO DENKERS kiezen?

TIJD = GELD

Ondernemers hebben naast hun huidige werk vaak te weinig tijd voor het instellen en monitoren van social media campagnes. Hierdoor lopen bedrijven potentiële klanten mis en dat kun jij door CO DENKERS voorkomen!

WAT LEVERT HET OP?

Vaak wordt er gekeken naar wat de kosten zijn van een dienst of product, maar bekijk is wat het jou op kan leveren. CO DENKERS zorgt er namelijk voor dat jouw investering het gewenste resultaat oplevert en maandelijks blijft groeien. 

SOCIAL MEDIA KENNIS

Door onze kennis en expertise van social media weten wij jouw potentiële klanten te triggeren. Ondernemers weten vaak niet wat de mogelijkheden zijn en daarom optimaliseert CO DENKERS jouw  social media campagnes.

PRODUCT/ DIENST PROMOTIE

CO-DENKERS zorgt ervoor dat jouw product of dienst gezien wordt door de gewenste doelgroep. De campagnes worden compleet van A tot Z verzorgd en deze worden bijgesteld waar nodig.
Wanneer je start met het promoten van een product of dienst dan wil je als ondernemer de investering zo snel mogelijk terug verdienen.

Een investering moet dan ook zo snel mogelijk geld op gaan leveren en daarom wordt er een duidelijk plan en doel met de klant afgesproken. Op deze manier wordt het resultaat snel merkbaar en meetbaar voor de klant. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van CO DENKERS? Neem dan contact met ons op.

PRODUCT OF DIENST PROMOTEN

EVENEMENT PROMOTIE

Ondernemers organiseren regelmatig evenementen, maar wat is een evenement zonder bezoekers? Om deze reden promoten wij kleine en grote events om de gewenste bezoekersaantallen te kunnen behalen. CO-DENKERS richt zich op het uitwerken van campagnes om de gewenste doelgroep te bereiken en deze naar jouw evenement te halen.

Organiseer jij een evenement met een ander doel dan het behalen van bezoekers aantallen? Dat is geen probleem, wij helpen jou met het gewenste doel voor jouw evenement. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met CO DENKERS.

EVENEMENT PROMOTEN
Bedrijfspromotie door online kanalen

BEDRIJFSPROMOTIE

Wil je als ondernemer meer naamsbekendheid creëren voor het bedrijf of voor een bepaald merk? Dan helpt CO-DENKERS jou graag verder. Wij zorgen ervoor dat jouw merk onder de aandacht komt en brengen het verhaal rond het merk of bedrijf tot leven. Dit doen wij door slim gebruik te maken van de huisstijl, krachtige content te schrijven en sprekend beeldmateriaal te verwerken.

Op deze manier wordt jouw bedrijf onderscheidend van de rest en positioneren wij het merk op een unieke manier bij de doelgroep. Wil jij een onvergetelijke indruk achter laten op bestaande en potentiële klanten? Neem dan direct contact op voor meer informatie. CO DENKERS helpt jou graag verder met het online vertellen van jouw verhaal.

VOORBEELDEN BEKIJKEN

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Stel jouw vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk!

Uw bericht is verstuurd!
Uw bericht kon niet worden verstuurd!