WIE IS DENNIS TIMMERMANS?


Persoonlijk ben ik een gedreven ondernemer die andere ondernemers wil helpen met succesvolle social media advertenties. Mijn focus ligt op de platformen Facebook en Instagram, omdat hier in een korte tijd veel winst valt te behalen voor bedrijven. Door mijn creatieve mindset kom ik vaak tot verrassende social media campagnes en schrijf ik unieke content voor jouw bedrijf.

Bedrijven zijn vaak aanwezig op social media, maar zijn niet actief en lopen daardoor vaak veel klanten mis. Door middel van Facebook en Instagram advertenties kun je als bedrijf eenvoudig actief blijven en tegelijkertijd meer klanten aantrekken. Naast het maken van de advertenties wil ik andere ondernemers inspireren en trainen, door middel van het delen van mijn kennis. Deze kennis breng ik graag over met mijn enthousiasme en positiviteit.


Wil je meer weten over CO DENKERS? Bekijk dan de voorstel video!

NEEM CONTACT OP

WIL JIJ GRATIS SOCIAL MEDIA ADVIES?

WAAROM CO DENKERS?


Mijn motivatie om te ondernemen komt voort uit het behalen van goede resultaten voor bedrijven. Het is leuk om te zien hoe Facebook en Instagram een enorme invloed kunnen hebben op de bedrijfsresultaten van ondernemingen.

Door de jaren heen heb ik een persoonlijke strategie ontwikkeld waarmee ik succesvolle social media advertenties op heb weten te zetten. Deze advertenties zorgde voor meer online klanten, meer omzet, meer websitebezoekers en een grotere naamsbekendheid. Daarnaast adviseer ik ondernemers ook over het opzetten van salesfunnels, om zo nog betere resultaten te kunnen behalen.

De naam CO DENKERS is ontstaan vanuit de woorden co-creatie en samen met elkaar creatieve ideeën bedenken. Persoonlijk ben ik dan ook van mening dat je samen met de klant tot meerdere creatieve inzichten kan komen die vertaald worden in unieke content en aansprekende campagnes.

Wil jij meer te weten komen over CO DENKERS? Neem dan contact op en krijg een GRATIS adviesgesprek!

NEEM CONTACT OP