Facebook Ads prijzen

Door de jaren heen heb ik persoonlijk al veel verschillende bedrijven en ondernemers geholpen met het opzetten van succesvolle social media campagnes. Al deze ervaringen gebruik ik nu in mijn Facebook Business Ads strategie om ook jouw business te kunnen laten groeien door middel van social media.

In het platform Facebook Business Manager zitten ontzettend veel mogelijkheden en daarom heb ik drie verschillende Facebook Ads pakketten voor jou samengesteld! Lees hieronder wat ieder pakket precies inhoud en maak op basis van deze informatie de juiste keuze!

TRY-OUT
€199,- ex btw eenmalig
Advies gesprek 60 min
(1) Advertentie
Max (1) advertentietekst
Advertentie monitoren
Data analyseren
Doelgroep in kaart brengen
Advertentie rapportage
Retargeting advertentie
Dynamische advertenties
BASIC
€299,- ex btw p/m
Maandelijks support
(1) Advertentie
Max (1) advertentieteksten
Advertentie monitoren
Data analyseren
Doelgroep in kaart brengen
Advertentie rapportage
Retargeting advertentie
Dynamische advertenties
DYNAMIC
€495,- ex btw p/m
Maandelijks support
(2) Advertenties
Max (5) advertentieteksten
Advertentie monitoren
Data analyseren
Doelgroep in kaart brengen
Advertentie rapportage
Retargeting advertenties
Dynamische advertenties

Try-out pakket

Wil jij kennis maken met de successen van Facebook Ads campagnes? Maak dan eenmalig gebruik van het try-out pakket. De reden voor het aanbieden van dit try-out pakket is, omdat ondernemers vaak niet weten wat Facebook Ads campagnes nu precies inhouden. Ondernemers geloven pas in social media campagnes wanneer zij ook daadwerkelijk resultaten zien. Door middel van het try-out pakket kunnen ondernemers binnen een maand kennis maken met mijn persoonlijke Facebook Business strategie en de daarbij horende successen voor het bedrijf!

Inhoud try-out pakket

Allereerst kom ik graag meer te weten over jouw bedrijf tijdens het advies gesprek van 60 min. Tijdens dit gesprek deel ik mijn kennis en geef ik adviezen over het huidige gebruik van jou social media kanalen. Op basis van het gesprek bepalen we samen een doel dat we willen bereiken binnen een maand. Aan de hand van deze doelstelling maak ik één advertentie.

Voor deze advertentie schrijf ik persoonlijk de tekst, verzamel afbeeldingen of video’s en pas mijn persoonlijke strategie toe binnen Facebook Business. De advertentie blijf ik gedurende de maand nadrukkelijk monitoren. Aan het einde van de maand analyseer ik alle data en verwerk deze in een overzichtelijke advertentierapportage. Op deze manier worden de resultaten voor jou inzichtelijk! 

Ben je in de eerste maand overtuigd geraakt van mijn persoonlijke Facebook Ads strategie? Dan kun je het try-out pakket direct upgraden naar het basis of Dynamic pakket!

Voordelen:

 Maak kennis met Facebook Ads
 Ontvang GRATIS advies over jou social media kanalen
 Behaal succesvolle resultaten binnen één maand

Basic pakket

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle Facebook Business Advertentie zit in het basis pakket. Je ontvangt maandelijks support en ik pas mijn strategie toe op jouw advertenties.

Het verschil met het try-out pakket is dat het een traject is van drie maanden, waardoor het voor mij mogelijk is om jouw doelgroep in kaart te brengen. Wanneer je de doelgroep duidelijker voor ogen hebt kun je gerichter adverteren en zo nog succesvollere ads maken. Van iedere potentiële klant die interactie heeft met jouw advertentie ontvang je de data. Met deze data is het mogelijk om van deze potentiële klanten, nieuwe doelgroepen samen te stellen. Hierdoor kun je in het vervolg ook retargeting advertentie maken.

Voordelen:

 Maak jou doelgroep inzichtelijk
 Creëer nieuwe doelgroepen

Dynamic pakket

Wil jij echt alles uit jouw Facebook advertenties halen? Dan kies je voor het Dynamic pakket van CO DENKERS. Het verschil tussen de andere pakketten lijkt misschien op het eerste gezicht niet groot, maar het pakket heet niet voor niets ‘Dynamic’.

Bij dit pakket worden namelijk dynamische advertenties gemaakt waardoor jij nog meer data van jouw doelgroep ontvangt. Dit keer worden er maximaal vijf verschillende advertentie teksten geschreven. Het doel van een dynamische advertentie is om te testen welke teksten, afbeeldingen, video’s, call to action buttons, omschrijvingen het beste presteren bij de doelgroep. Op deze manier krijg je nog meer data vanuit de doelgroep en kun je de Facebook Ads nog succesvoller maken dan bij het basis pakket.

Voordelen:

 Zet retargeting advertenties in
 Test geschreven teksten, call to actions bij de doelgroep
 Krijg nog meer kennis over jouw doelgroep

KUN JE GEEN KEUZE MAKEN?

Vraag dan hier een GRATIS social

EEN KLEINE SELECTIE VAN BEDRIJVEN DIE JOU VOOR GINGEN